7 Mart 2015 Cumartesi

0 530 520 44 30 KANAL TIKANIKLIĞI AÇMA SERVİSİ 0 312 269 79 57

0 530 520 44 30
KANAL TIKANIKLIĞI AÇMA SERVİSİ
kanal tıkanıklığı açma merkezi
bağlıcada kanal tıkanıklığı açna
0 312 269 79 57




Özel bir boru türü olmayıp sadece üretici markanın adıyla anılan ve çoğunlukla atık sular için kullanılan pimaş boru bugün halk arasında bu isimle anılıyor. Bugün hemen hemen her yapıda tuvalet, banyo, lavabo, mutfak, gibi bölümlerde kullanılan pimaş borular farklı ebatlara ve ölçülere sahip. Kullanılacak olan yapının büyüklüğüne göre 100’lük, 70'lik ya da 50’lik olarak farklı borular tercih edilir.

Her ne kadar farklı ölçülerde üretilse de zaman zaman birçok nedene bağlı olarak pimaş borularda tıkanıklık meydana gelir. Pimaş tıkanıklığı meydan geldiği zaman tuvalet, banyo ve mutfakta ki sular tahliye olmaz ve haliyle klozet tıkanıklığı, lavabo tıkanıklığı, duşakabin tıkanıklığı, tuvalet tıkanıklığı, yer süzgeci tıkanıklığı, çamaşır makinesi tıkanıklığı, bulaşık makinası tıkanıklıklarından dolayı Fark edilmediği zaman evde, iş yerinde su baskınları meydana gelir ki bu hiç istenmeyen bir durumdur.


Böylesine istenmeyen bir sorunun çözümü için evde kişisel imkanlar dahilinde uygulamalar yapılmakla beraber lavabo açıcı gibi kimyasal çözeltiler kullanılsa da bunlar yeterli gelmez. Çünkü pimaş borular oldukça geniş bir yapıya sahiptiler ve bu genişlikler sayesinde de kolay kolay tıkanmazlar. Pimaş borularda tıkanıklık meydana gelmişse eğer bu ciddi bir tıkanıklığa işaret eder ki lavabo tıkanıklığı açma için gösterdiğiniz çaba bunun kanıtıdır.


Oldukça ciddi ve büyük bir tıkanıklığın oluşması durumda kişisel çözümler yerine bu alanda uzman kuruluşlardan yardım almak isabetli bir karar olacaktır. Tesisat firmaları bu türden tıkanıklıkları açma konusunda klasik çözümler yerine artık teknolojik aletlerle birlikte daha modern yöntemler kullanarak kırmadan pimaş tıkanıklığı açabiliyor. Kırmadan pimaş tıkanıklığı nasıl açılır ? sorusunun cevabı ise bu işte kullanılan teknolojik cihazlarda saklı. Ankara'nın mevcut ilçelerine ve bölgelerine hizmet veren başta Etimesgut, Elvankent, Eryaman, Bağlıca, Batıkent, Ümitköy, Çayyolu, İncek, Sincan, Fatih Mahallesi, Törekent, Devlet mahallesi, Ergazi, Şaşmaz, İvedik, Ostim, Organize sanayi bölgesi, O.S.B., Lale, ve diğer ilçe ve mahallere, sitelere hizmet veren Özdemir Tesisat 0 530 520 44 30 alanında uzman ve teknolojik cihazlarla Kanal tıkanıklığı açma makinaları ile bir telefon kadar yanıbaşınızda olma gayretindedir. 7 / 24 telefonlarımızdan ( 0 530 520 44 30 - 0 312 269 79 57 ) ve tesisatozdemir.blogspot.com web sitesi adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Sıhhi Tesisatçı olarak kanal tıkanıklığı noktasında gerek Sincanda, Etimesgutta, Eryamanda, Emirlerde, Elvankentte, Bağlıcada, Batıkentte, Ümitköyde, Çayyolunda, İncekte, Fatih Mahallesinde, Törekentte, Devlet mahallesinde, Ergazide, Şaşmazda, İvedikte, Ostimde, Organize sanayi bölgesinde, O.S.B.de, ve Lalede Kanal tıkanıklığı açma cihazları ile bir çok müşterilerimize hizmet vermenin gururu ve mutluğunun paylaşmaktayız.

1 yorum:

  1. Tıkanıklık Açma

    Tıkanıklık bir boru tesisatında su geçişi engellenecek şekilde içerisinde yabancı maddelerin kalması olayıdır. Genellikle
    Tuvalet tıkanıklığı açma,
    lavabo tıkanıklığı açma,
    pimaş tıkanıklığı,
    küvet tıkanıklığı,
    klozet tıkanıklığı açma
    olarak karşımıza çıkar. Bu tıkanıklık sorunu bütün daire sahiplerinin en az 1 kere başına gelen bir sorundur. Genellikle eski tesisata sahip evlerde karşımıza çıkan bu sorun çok zorludur. Sadece sizi değil aynı zamanda apartmanda oturan komşularınızı da olumsuz etkilemektedir. Özellikle yaydığı kötü koku küçük,büyük herkesi rahatsız etmekle birlikte kısa zaman içerisinde çözüm bulunmaz ise bu tıkanıklık sorunu tüm tesisata yayılmakta ve yüksek miktarda masraf ile karşı karşıya bırakmaktadır.

    YanıtlaSil